Test Rapid IgG/IgM COVID-19 Antigen (set 25 buc)

Mexacare
1.818,78 Lei
Test Rapid IgG/IgM COVID-19 Antigen (set 25 buc) producator German
Stoc epuizat

Durata de livrare: 7 zile de la comanda ferma

Cod Produs: set25-covid-anticorpi-mexa Ai nevoie de ajutor? 0786481478 / 0369454488
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)
Ce este testul rapid IgG/IgM COVID-19 de la MEXACARE?
Testul anticorpilor IgG/IgM COVID-19 de la MEXACARE este un test in vitro imunocromatografic calitativ rapid pentru detectarea diferențială a anticorpilor IgM și IgG împotriva virusului SARS-CoV-2 în probele de ser, plasmă sau sânge integral uman. Testul este utilizat pentru a determina o infecție curentă sau anterioară cu virusul SARS-CoV-2 și pentru a urmări starea bolii după o infecție cu virusul SARS-CoV-2. Pentru a evalua performanța testului rapid IgG/IgM COVID-19 de la MEXACARE, au fost testate în total 1.615 probe de pacienți în mai multe studii clinice din SUA, Canada, China și Germania.
Testul rapid IgG/IgM COVID-19 de la MEXACARE prezintă o sensibilitate de 99,03% și o specificitate de 99,53% la doar 7 zile de la apariția simptomelor.
MEXACARE GmbH este un producător certificat ISO 13485 pentru teste medicale rapide.
 
RT-PCR Test rapid IgG/IgM COVID-19 de la MEXACARE
Pozitiv Negativ Total
Pozitiv 307 3 310
Negativ 18 1287 1305
Total 325 1290 1615
Precizia testului este astfel de 99,28%.
Când ar trebui să testez cu testul rapid IgG/IgM COVID-19 de la MEXACARE?
Testul rapid IgG/IgM COVID-19 de la MEXACARE este conceput ca un supliment la testele RT-PCR pe care medicii, laboratoarele și autoritățile sanitare din întreaga lume le efectuează în prezent în lupta împotriva noului virus corona SARS-CoV-2.
În primele etape ale bolii - în timpul perioadei de incubație (în conformitate cu OMS, în medie 5-6 zile) și în primele 2-3 zile de la debutul simptomelor - doar testul RT-PCR sau testul rapid antigen COVID-19 de la MEXACARE pot furniza rezultate satisfăcătoare ale testelor, deoarece organismul nu a produs încă anticorpi în cantități detectabile.
La 4-7 zile de la apariția simptomelor bolii (tuse, febră ușoară, durere în gât), anticorpii IgM pot fi deja detectați în sânge. După această perioadă de aproximativ 7 zile, vă recomandăm un test cu testul rapid IgG/IgM COVID-19 de la MEXACARE, deoarece rezultatele pozitive pot fi acum obținute cu mare certitudine. Anticorpii IgG sunt produși ulterior de sistemul imunitar și pot fi detectați în organism mult după însănătoşire. În acest fel, se pot determina infecții nedetectate (de exemplu infecții fără simptome) sau protecția serologică a persoanei testate.
De ce sunt utile testele pentru anticorpi?

Testele pentru anticorpi pot umple o lacună de diagnosticare. În fazele incipiente ale bolii - la câteva zile după apariția simptomelor - testul pentru anticorpul IgM poate fi utilizat pentru a depista infecțiile active cu SARS-CoV-2 și pentru a ajuta la diferenţierea între COVID-19 și alte boli respiratorii, cum ar fi gripa sau VSR. În etapele ulterioare, testul pentru anticorpi IgG poate ajuta la identificarea infecțiilor nedetectate anterior și la depistarea imunității serologice a unui număr mare de populație. În plus, anticorpii IgG rămân în organism pentru o lungă perioadă de timp după ce pacientul s-a însănătoşit. Prin urmare, rezultatul este DOAR un marker al convalescenței de succes la pacienții IgG-pozitivi. Deoarece testele pentru anticorpi sunt mult mai rapide și mai ușor de realizat, utilizarea mai avansată a acestor teste poate uşura munca laboratoarelor și poate contribui la menținerea capacităților la același nivel.

Testul rapid IgG/IgM COVID-19:
√    Casetă de test pentru detectarea calitativă și selectivă
√    Rapid, ușor, ieftin - Nu sunt necesare echipamente de laborator
√    Test fiabil la punctul de îngrijire cu rezultat în 15-20 de minute
√    Sensibilitate ridicată (> 99%) deja la 7 zile de la debutul simptomelor
√    Specificitatea ridicată (> 99%) permite identificarea rapidă a persoanelor infectate
√    Detectarea anticorpilor chiar și la pacienții fără simptome
√    Completează testul rapid Antigen Corona de la MEXACARE și RT-PCR ca un instrument puternic pentru evaluarea cuprinzătoare a răspândirii virusului
√    Fiabilitate dovedită prin studiu clinic cuprinzător (peste 1600 de subiecți din 4 țări)
√    O lacună importantă în diagnosticare pentru detectarea unei reacții imune anterioare este rezolvată
√    Dovezi ale imunității pacientului, precum și ridicarea măsurilor de carantină
√    Oferă posibilitatea testării eficiente a unor secțiuni largi ale populației
√    În comparație cu produsele concurente, testul pentru anticorpi IgG/IgM COVID-19 de la MEXACARE prezintă benzi mai clare, ceea ce îl face mai ușor de citit.
 
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Scrie un review


Review-ul a fost trimis cu succes.

close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!